Dagens rosa halsband

Rosa sötvattenspärlor och vit beergskristall i ett somrigt halsband. Togglelås samt hjärtberlock med texten Made with Love.

Pris 149 kronor och jag bjuder på frakt!

image10

Millefiori

Anledningen till att jag har en massa egendesignade smycken till försäljning är att de tidigare såldes (feb-maj 08) på Millefiori på Linnégatan i Göteborg. Nu tar jag ett sommarupphåll där och istället finns det möjlighet att köpa mina smycken här. Efter sommaren då ny kollektion tillverkats återkommer jag troligtvis på Millefiori.

image9

Armband med gröna glaspärlor

Somrigt armband med transparenta gröna glaspärlor samt vit bergskristall. Togglelås samt hjärtberlock med texten Made With Love på.

Pris 99 kronor, jag bjuder på frakten!

SÅLT

image8

Armband med rosa sötvattenspärlor

Romantiskt armband i bergskristall och rosa sötisar. Berlock i form av ett hjärta vid låset som det står Made With Love på. Perfekt present till en söt tjej, kanske till dig själv!

Pris 80 kronor, jag bjuder på frakten!

image5

Vit bergskristall och svart obsidan

Snyggt halsband med svart Obsidan och Bergskristall, vilket är halvädelsten.
Togglelås - en pinne man fäster i en ring samt hjärtberlock med texten Made With Love.

Pris 169 kronor och jag bjuder på frakten!

image7

Välkommen!

Välkomna hit, här kommer jag bland annat att säja mina egendesignade smycken. Ni kanske känner igen mig och mina smycken? Det var jag som hade TopLook bloggen tidigare. Kul att ni hittat hit!

Är ni intresserade av något smycke mailar ni mig på [email protected]
Priset på smyckena är inklusive fraktkostnad. Betalning sker till mitt Handelsbankenkonto. Då pengarna är på kontot skickar jag smycket direkt.

Snart kommer de upp till försäljning!

Emma

RSS 2.0