Sommar!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här sist. Såg att jag fått några kommentarer angående priser min mina smycken. De låga priserna kan jag hålla då jag har en vän som säljer pärlor lite billigare till mig vilket är toppenbra!

Min smyckessamling är riktigt stor nu men snart ska jag anordna smyckesparty för bekanta till mig som jag vet är sugna på att shoppa smycken. Pärlandet fortsätter!

Ha en skön sommar! Emma

Somrigt armband i rosenkvarts och sötisar

Vill du vara med??

Jag är med i Buzzador vilket är ett företag som ger mig möjlighet att prova olika roliga produkter. Jag har hittills fått prova godis, deo, duschcreme och mat. Det är helt gratis och vem som helst kan vara med! Vill du också vara med skulle jag bli superglad om du vill bli värvad av mig! :)

Isåfall klickar du på denna länk! Mitt alias på Buzzador är TopLook.

Ha en fin dag i solen! Emma


En bild på vad jag fick prova i en kampanj för Buzzador, inte helt fel!

Nytt armband på Lycka Smycken!

Armband med transparenta krackelerade glaspärlor samt bruna pärlor och mellandelar i antiksilver. Söt hjärtberlock med texten Made With Love på vid låset. En fin sommargåva till en vän eller kanske en present till dig sjäv?!

Pris 80 kronor, jag bjuder på frakten!

SÅLT!


Somriga örhängen

Somriga örhängen med transparenta stenar i glas, silverpläterade öronkrokar. Tror de kan bli riktigt snygga till brunbränd hud och en vit tunika!

Pris 50 kronor, jag bjuder på frakten!


RSS 2.0